Ook na de vakantie rijden we voor u. Elke zaterdag staan we paraat!!

Zaterdag 12 september open monumenten dag. We rijden vanaf 10.00 uur. Iedereen betaalt het kindertarief: € 3,00.

We zijn coronaproof! We willen graav dat u bij aankomst het registratieformulier invult om u bij een onverhoopte corona-uitbraak te kunnen informeren.

Ook kunt u gebruik maken van een vertering in onze kantine.

 

In Rijssen, aan de voet van de Rijsserberg, ligt een traject van een smalspoor waar zo'n 100 jaar geleden  de steenfabrieken hun grondstof op vervoerden. U kunt dit spoor bezichtigen en er een ritje op maken. Op deze site vindt u informatie over het wat, wanneer en waar.

Ons vertrekstation bij de remise aan de Markeloseweg is eenvoudig te vinden.  In de restauratie kunt u genieten van een heerlijke kop koffie. Ook kunt u hier kiezen uit verschillende souvenirs. Vanaf de station brengen wij u over een fraai bostraject naar het Station Koerbelt. Op dit station kunt u, alleen tijdens bijzondere rijdagen,  ook opstappen. 

Het materieelpark bestaat uit o.a. een stoomlocomotief, diverse diesellocomotieven, personen-, goederen- en werktreinen. In de loods kunt u zien hoever het staat met de restauratie van het materieel. Voor rolstoelgebruikers is één van de rijtuigen aangepast.

Heel geschikt als uitstapje voor het gezin of met vrienden, maar ook als onderdeel van een familiedag, bedrijfsuitje. buurtfeest, enzovoorts.